Quality

High quality products

SAFE

100% Safe

Free Shipping

Orders over 150€

OVER ONS

Highgras is een groep marihuana activisten die veilige en betrouwbare marihuana en cannabis gerelateerde producten aanbiedt in heel Europa.

We ontdekten dat veel medische patiënten problemen hebben met het kopen van hun medische marihuana producten in Europa. Wij zijn van mening dat deze klanten de mogelijkheid moeten hebben om veilig medische marihuana te bestellen en te ontvangen vanuit hun eigen huis.

Waarom Highgras kiezen?
Er zijn nu zoveel cannabiswinkels en online apotheken beschikbaar, wat maakt Highgras tot de beste site om online wiet te bestellen in Europa? Klanttevredenheid is belangrijk voor ons, en we zorgen ervoor dat alles, van onze producten tot onze verzending, van de best mogelijke kwaliteit is voor elke koper.

GEGARANDEERDE LEVERING – Het kopen van marihuana bij sommige online dispensariums kan een risico zijn – wat gebeurt er als u uw bestelling niet krijgt? Echter, bij Highgras versturen we elke bestelling via Express Delivery compleet met een tracking nummer. We bieden ook een 100% geld-terug garantie. Als u uw bestelling niet ontvangt, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen en wij zorgen ervoor dat u geen verlies lijdt.

DISCREET, RELIABLE SHIPPING – Niemand hoeft te weten wat je bestelt. Al onze bestellingen worden naar klanten verzonden in een onopvallende, geurdichte, vacuümverzegelde verpakking. Uw producten komen niet alleen vers bij u aan, maar alles wordt gedurende het hele proces ook vertrouwelijk en veilig bewaard.

logo

Contact:

wickr: kushyguy

whatsapp: +31 6 85654070

Amsterdam, Netherlands

Open chat